Zand-cement stabilisatie

Door het aanwezige zand met cement te vermengen, creëert Aduco een stabiele ondergrond

Deze op de Maasvlakte veel toegepaste vorm van stabilisatie is geschikt voor stackvakken van container terminals en andere industrieterrein. De sterkte is over het algemeen lager dan de CTB variant maar afhankelijk van de door de constructeur geëiste resultaten kan dit een zeer voordelige variant zijn.

Indien er een grote hal wordt gebouwd waarbij een betonvloer moet worden gestort is het een interessante optie om voordat de bouw begint een zand-cement stabilisatie aan te brengen. Hierdoor heeft u in de bouwfase een goede vloer om de hoogwerkers over te laten rijden en materialen op te slaan waarna direct bovenop de gebonden fundering een betonvloer kan worden gestort.

Voordeel: geen kosten voor aankoop, transport en verwerking van primaire grondstoffen.

Aduco biedt de totaaloplossing!

ADUCO gaat elke uitdaging aan. Neem contact met ons op!

Bij ADUCO beschikken we over een gespecialiseerd team met tientallen jaren ervaring. Naast asfalt frezen zijn we ook de specialist op het gebied van stabilisatie van funderingen. Dit zorgt voor de ideale combinatie voor al uw infraprojecten. Voor asfalt verwijderen bent u bij ons aan het juiste adres! Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van asfalt frezen of stabilisatie? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem hiervoor contact met ons op.