Ons materieel

Uitgelichte beelden

Schuimbitumen

Schuimbitumenstabilisatie is een al langer bestaande techniek die in Nederland aan een opmars bezig is. Door bitumen toe te voegen aan asfaltgranulaat, slakken granulaat of andersoortig granulaat ontstaat er een flexibel product. Deze vorm van stabilisatie is vooral geschikt op plekken waar de ondergrond slap is.

Agrac

Ook wel bekend als asfaltgranulaatcementstabilisatie. Deze manier van stabilisatie wordt gebruikt bij reconstructie van oude wegen. Agrac fundering zorgt ervoor dat oud asfalt hergebruikt kan worden waardoor het een duurzame vorm van stabilisatie is.

Cement Treated Base (CTB)

CTB fundering is een stabilisatievorm welke meestal gebruikt wordt om zwaar belaste fundering aan te duiden. Het voordeel van CTB is dat het kan worden toegepast als Mix in Place.

Grondverbetering

Deze vorm van stabilisatie gaat uit van het huidige aanwezige materiaal. Grondverbetering versterkt deze gronden door middel van kalk waardoor een onbegaan terrein verstevigd wordt en bruikbaar is voor verschillende toepassingen.

Zand-cement stabilisatie

Een van de technieken waar u voor terecht kunt bij ADUCO is zand-cement stabilisatie. Door het aanwezige zand met cement te vermengen, creëert Aduco een stabiele ondergrond. De voordelen van deze vorm van stabilisatie zijn: geen kosten voor aankoop, transport en verwerking van primaire grondstoffen.

Aduco biedt de totaaloplossing!

ADUCO gaat elke uitdaging aan. Neem contact met ons op!

Bij ADUCO beschikken we over een gespecialiseerd team met tientallen jaren ervaring. Naast asfalt frezen zijn we ook de specialist op het gebied van stabilisatie van funderingen. Dit zorgt voor de ideale combinatie voor al uw infraprojecten. Voor asfalt verwijderen bent u bij ons aan het juiste adres! Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van asfalt frezen of stabilisatie? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem hiervoor contact met ons op.