Ons materieel

Uitgelichte beelden

Vakkundig gefreesd asfalt: onze freesmachines

Voor het frezen van asfalt hebben we een zeer breed aanbod met machines. In combinatie met onze vakkundige freesmachinisten kunnen we hiermee elk project aan. Onze grootste asfaltfreesmachine is een echte krachtpatser; dit is de asfaltfrees W380. Deze grote freesmachine wordt gebruikt voor omvangrijke werkzaamheden, waarbij snelheid en betrouwbaarheid voorop staan, met een maximale productie (afhankelijk van de omstandigheden) tot wel 25.000 m2 per dag. Maar ook bij specialistische opdrachten bieden we passende oplossingen.

Asfaltfrezen of Stabilisatie van onderlagen? Kies voor ADUCO

Bij ADUCO beschikken we over een gespecialiseerd team met tientallen jaren ervaring. Naast asfaltfrezen zijn we ook de specialist op het gebied van stabilisatie van funderingen. Dit zorgt voor de ideale combinatie voor al uw infraprojecten. Voor asfalt verwijderen bent u bij ons aan het juiste adres! Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van asfaltfrezen of stabilisatie? Of wilt u direct een offerte aanvragen?

Frezen asfalt: verschillende technieken

Bij ADUCO maken we gebruik van verschillende technieken om op een optimale manier asfalt te frezen. Denk bijvoorbeeld aan specialistisch freeswerk zoals cunetfrezen voor bermverhardingen, sleuf frezen (kantfrezen) voor sleuven met een breedte van 8 cm. en ribbelfrezen voor rammelstroken in het wegdek. Uniek is ons ruime aanbod freesbreedtes: van 8 tot wel 380 centimeter. Hierdoor verwijderen we nooit meer asfalt dan strikt nodig is.

Duurzaam asfaltfrezen

Duurzaamheid staat bij al onze werkzaamheden hoog in het vaandel. Zo bestaat ons wagenpark voor 90% uit vrachtwagens met een Euro 6 emissienorm. Ook frezen we asfalt laag voor laag, zodat eventuele teerlagen gescheiden worden van het schone asfalt, die weer hergebruikt worden. Meer weten over duurzaam asfaltfrezen? Neem eens een kijkje op de pagina over ons duurzaamheidsbeleid.