Al sinds 1978 dé specialist

Specialist in asfaltfrezen en stabilisatie

ADUCO beschikt over een gespecialiseerd team met tientallen jaren ervaring. Naast asfaltfrezen zijn we ook de specialist op het gebied van stabilisatie van funderingen. De perfecte partner voor al uw infraprojecten.

ADUCO wenst u

Prettige feestdagen

Na een veelbewogen jaar kijken wij met vertrouwen uit naar de toekomst.

Duurzaamheid Bij ADUCO Nederland B.V. willen we duurzaamheid in elke fase van onze bedrijfsvoering toepassen. Wij zetten ons elke dag in om deze duurzaamheidsvisie te behalen.
Veiligheid voorop ADUCO is een organisatie met een hoog veiligheidsbewustzijn onder het personeel. VCA en veiligheidsladder zijn volledig ingebed in onze organisatie.
Innovatie sinds 1978

ADUCO is uw betrouwbare partner in asfaltfrezen en stabilisatie

Regelmatig onderhoud en vernieuwing van onze wegen is essentieel. Bij veel werkzaamheden is asfaltfrezen noodzakelijk, zoals bij het vervangen van de deklaag, het verwijderen van het totale asfaltpakket en de verbreding van het wegdek. ADUCO is al meer dan 50 jaar uw partner op het gebied van duurzaam en gespecialiseerd asfaltfrezen. We werken met verschillende machines en technieken waar we u graag meer over vertellen.

Duurzaamheid
Betrouwbaarheid
Gecertificeerd
Slagvaardig
Veiligheid voorop
Innovatief
Ontdek recent werk

Uitgelichte projecten

Wij staan voor duurzaamheid en kwaliteit

Passie en trots in elk project weer

ADUCO Nederland B.V. is gespecialiseerd in asfaltfrezen en het stabiliseren van funderingen. Of het nu gaat om het behalen van druksterktes om de zwaarste as-lasten te kunnen weerstaan of het reconstrueren van een gehele weg, ADUCO heeft een brede kennis van alle frees en mengtechnieken die uw project kunnen ondersteunen.

"Circulair werken" In het voorjaar van 2022 heeft Aduco een schuimbitumenstabilisatie op de bestaande fundering van de Postweg te Texel toegepast.

Samen met de gemeente Texel is er meegedacht om de reconstructie van de Postweg op een duurzamere en efficiëntere wijze uit te voeren. Door de bestaande fundering hoogwaardig op te waarderen met schuimbitumen zijn transportbewegingen bespaart en is de CO2 uitstoot aanzienlijk verminderd. Op deze wijze is er met Aduco invulling gegeven aan de circulaire ambities van de gemeente Texel.


Benjamin Duinstra Boskalis Nederland B.V.
"Zorgvuldig uitvoeren van het freeswerk" De betrokken medewerkers van Aduco zijn sterk gericht op goed en zorgvuldig uitvoeren van het freeswerk. Dit komt voort uit het vakmanschap en ervaring. Dit ervaar ik als projectleider vanaf moment van calculatie en planning tot de uitvoering en administratie. De passie voor het vak zie je terug bij de medewerkers van Aduco. Dit is voor van Gelder een extra kwaliteit en bied meerwaarde voor onze klanten in de regio.
Jan Talen van Gelder regio Oost Van Gelder
"Meedenken in duurzaamheid" In de zomerperiode van 2021 heeft Aduco het freeswerk uitgevoerd op het groot onderhoud A348, een provinciale autosnelweg tussen Arnhem en Zutphen.

Het project A348 is door de provincie Gelderland op de markt gebracht met de doelstellingen zo circulair mogelijk en een reductie van de CO2 uitstoot.

Aduco heeft met Boskalis meegedacht in de besparing van CO2 uitstoot en door de flexibele inzet van diverse breedtes van frezen is het vrijkomend freesmateriaal in verschillende partijen zo hoogwaardig mogelijk hergebruikt.
Ad de Boer Boskalis Nederland B.V.